De daken zijn beschikbaar!

Na lang zoeken en onderzoeken zijn we er nu uit. We hebben een aantal geschikte daken om onze zonnepanelen op te leggen.

Zoals reeds bekend is het eerste dak, dat van het Grachthuys.  Omdat we problemen hadden met de omgevingsvergunning is het plan enigszins aangepast.  Er blijft nu een rode rand dakpannen zichtbaar, waardoor er minder panelen dan eerst gepland gelegd kunnen worden, maar het Grachthuys doet mee. De vereiste vergunning is inmiddels verleend.

We waren ook bezig met het dak van de sportzaal. De gemeente heeft nu echter aangegeven dat ze hier zelf panelen (voor eigen gebruik) op gaan leggen. Wel is het denkbaar dat er een overschot zal ontstaan en dat een deel van de panelen door de ECB gebruikt kan gaan worden.

Dan is het laatste nieuws dat we een intentie-overeenkomst hebben gesloten met Marcel Betting, wat wil zeggen dat we een aantal daken van Betting Wonen kunnen gaan gebruiken. Welke daken precies gaan we nu nog uitzoeken. Hier onder de ondertekening van de overeenkomst. Marcel, alvast hartelijk dank!