ECB genomineerd voor ‘Pompe’

Bestuur blij verrast met nominatie.

Op 15 december ontving het bestuur een brief met onderstaande inhoud waarmee we uiteraard blij verrast werden:

Bredevoort, december 2018,
Geachte genomineerde van de POMPE,
De organisatie van de Nieuwjaarsreceptie is zeer verheugd om u mede te delen dat u, of uw werkgroep, dit jaar is genomineerd voor de POMPE-prijs. We willen u daarom hierbij uitnodigen voor de Nieuwjaarsreceptie van vrijdag 4 januari 2018. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie gaan we vooruit kijken naar wat 2019 ons allemaal gaat brengen. Wat gaat er gebeuren in het nieuwe jaar, in de wereld, in Nederland, maar ook wat staat ons te wachten in ons eigen Bredevoort.
Maar ook blikken we terug naar het afgelopen jaar. In 2018 is er weer een heleboel gebeurd in ons stadje aan de Slingebeek. De hulp hierbij van vrijwilligers is onontbeerlijk. Zonder vrijwilligers zou er weinig tot stand komen. Vandaar dat de BREM een aantal van deze vrijwilligers in het zonnetje wil zetten en aan één van hen de POMPE-prijs wil uitreiken.
Alle genomineerden zullen de aandacht krijgen die ze verdienen en ook al krijgt er maar één de POMPE, alle genomineerden zijn het waard om op deze manier beloond te worden voor het werk dat ze in 2018 (en vaak al veel langer), belangeloos verzetten voor Bredevoort en haar bevolking. De prijs zal worden uitgereikt door de winnaars van vorig jaar; de Organisatie van de Borghman-Ronde van Bredevoort.
De zaal gaat open om 20.30 uur en om ongeveer 21.00 zal het programma beginnen. We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn.
Met vriendelijke groeten,
BREdevoortse Middenstandvereniging
Programmaraad, Stichting Kulturhus Bredevoort